Over ons

Hallo, allereerst heten wij jou natuurlijk van harte welkom op deze website. Hier lees jij alles over de culturele samenwerking tussen Nederland en Brazilië. Niet alleen trekken er steeds meer toeristen van Nederland naar Brazilië en andersom, maar er komen ook steeds meer cultuurprofessionals naar beide landen. Niet gek ook wanneer je bedenkt dat Nederland en Brazilië al sinds 1630 een goede band met elkaar hebben.

Om jou zoveel mogelijk te vertellen over de steeds verder ontwikkelende culturele samenwerking tussen Nederland en Brazilië, zijn wij deze website gestart. Wij gaan onder meer in op het toerisme tussen de twee landen, maar kijken voornamelijk naar de uitwisseling van cultuurprofessionals. Om deze ontwikkeling zo goed mogelijk te volgen, hebben wij ons goed verdiept in de materie. Wanneer jij alles wilt weten over de culturele relatie tussen Nederland en Brazilië, ben je hier dus aan het juiste adres!

Kom bij ons langs!

Staat er voor jou niet voldoende informatie op deze website? Dan kun jij ook bij ons langskomen. Wij geven je dan antwoord op al jouw vragen. Je vindt ons kantoor in Amsterdam. Is dit jou toch echt wat te ver van huis? Dan kun je het mogelijk combineren met een dagje weg naar Amsterdam. Zo kom je ook nog eens in onze prachtige hoofdstad. Ben je hier al vaker geweest? Geen probleem, want er is genoeg wat jij nog niet gezien hebt. Benieuwd wat er allemaal nog meer te doen is in Amsterdam? Kijk dan eens op amsterdamdiary.nl. Op deze site vind jij namelijk alles over onze hoofdstad!

Je vindt op deze site onder meer informatie over het Nederlandse bezoekersprogramma. Dit geldt ook voor Braziliaanse cultuurprofessionals. Ook wordt er aandacht besteed aan Artist-in-residence, dat een prima aanvulling kan zijn op een bezoekersprogramma. Tot slot lees je nog een artikel over het betrekken van jouw Braziliaanse ‘gasten’ bij de lokale gemeenschap. Want hoe kun je dit beter doen dan met behulp van storytelling?