Over ons

Hallo, allereerst heten wij jou natuurlijk van harte welkom op deze website. Hier lees jij alles over de culturele samenwerking tussen Nederland en Brazilië. Niet alleen trekken er steeds meer toeristen van Nederland naar Brazilië en andersom, maar er komen ook steeds meer cultuurprofessionals naar beide landen. Niet gek ook wanneer je bedenkt dat Nederland en Brazilië al sinds 1630 een goede band met elkaar hebben.

Om jou zoveel mogelijk te vertellen over de steeds verder ontwikkelende culturele samenwerking tussen Nederland en Brazilië, zijn wij deze website gestart. Wij gaan onder meer in op het toerisme tussen de twee landen, maar kijken voornamelijk naar de uitwisseling van cultuurprofessionals. Om deze ontwikkeling zo goed mogelijk te volgen, hebben wij ons goed verdiept in de materie. Wanneer jij alles wilt weten over de culturele relatie tussen Nederland en Brazilië, ben je hier dus aan het juiste adres!

Je vindt op deze site onder meer informatie over het Nederlandse bezoekersprogramma. Dit geldt ook voor Braziliaanse cultuurprofessionals. Ook wordt er aandacht besteed aan Artist-in-residence, dat een prima aanvulling kan zijn op een bezoekersprogramma. Tot slot lees je nog een artikel over het betrekken van jouw Braziliaanse ‘gasten’ bij de lokale gemeenschap. Want hoe kun je dit beter doen dan met behulp van storytelling?